Informatieavond DFMopGlas

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Harich
Datum
2019-05-27 20:00 - 22:00
Locatie
Ons Gebouw Harich
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage

Uitnodiging:

Aan de leden van Plaatselijk Belang Harich-Ruigahuizen,

Vorige week heeft u een brief ontvangen van De Fryske Mienskip op Glas met een aanbod voor de aansluiting van glasvezel naar uw woning.

Op de ledenvergadering van 2018 heeft DFMopGlas een korte presentatie gegeven over de aanleg van glasvezel in onze gemeente. Sindsdien is er nogal wat veranderd. Zo is er een nieuwe partner, Glasvezel buitenaf en geen gewijzigd aanbod. Wij kunnen ons voorstellen dat u hierover nog vragen heeft.

DFMopGlas organiseert een aantal informatieavonden samen met haar partners. Hier wordt informatie gegeven over de voordelen van glasvezel, de kosten en de planning. Wij adviseren u om een informatieavond te bezoeken. Kijk voor de data op de website www.dfmopglas.nl.

Wij hebben geregeld dat er ook een extra informatieavond wordt georganiseerd in Harich met alleen DFMopGlas. Op deze avond kan DFMopGlas verder ingaan op de redenen om het Glasvezel buitenaf samen te werken en waarom dit een goede keuze is. Wij willen dan ook antwoorden krijgen op de vragen die wij als bestuur hebben geforrmuleerd, zoals het loslaten van het oorspronkelijke idee: één coöperatie voor alle aansluitingen in Harich en Ruigahuizen.

Mocht u eerder al vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met DFMopGlas op telefoonnummer (088) 75 85 800 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.


Met vriendelijke groet,


Bestuur Plaatselijk Belang Harich-Ruigahuizen
Joop Andela, Nelleke Terluin-Visser, Sipke Westra, Kees Kunst, Sietse Veldman, Douwe Koopmans en Mirjam de Gier

 
 

Alle datums

  • 2019-05-27 20:00 - 22:00

Plaatselijk Belang Harich / Ruigahuizen

 

p/a Keamerlânswei 4
8571 MZ Harich
E-mail: pbharichruigahuizen@gmail.com

Privacybeleid